dagens




dagens!

svart stickad tröja - bikbok
jeans leggins - gina tricot
svarta "uggs" - din sko

29 januari

Jag är sjukt trött, blö!

Jaja, sov hos min älskling till idag, mys.. Mötte upp Fanny, Felice och Bosse utanför skolan, för dom skulle vara med mig på lektionen idag. Slutade runt tjugo i elva så efter en halvtimmes dissukterande om vart vi skulle äta så blev det till slut peking, halvgott!
Sen gick alla hem till mig sig och jag hem till mormor och städade och fika lite (a) Fick hundra kronor som tack för hjälpen och nu sitter jag här och slappar, ska snart ut med min vovve och gå en runda, är sugen på en låååång runda, om jag orkar.
Ikväll blir det nog dansen, fårse om fanny&felle också följer med om dom inte trötta, men hoppas dom hänger med (a)

Fanny Olivia Felice ♥


Jag shoppingsugen och jag vet en massa grejer som jag vill ha!

Godnatt

Nu är det dags för mig att sova, godnatt allihopa ♥

Dagens

Nu tänkte jag att jag slänger in en dagens.



jeans - bikbok
vitt baslinne - gina tricot
svart spetslinne - gina tricot
grå kofta - från någonstans i gg

27 januari 2009

Nu sitter jag här på John Bauer hotellet i Jönköping, jag och Emelie ligger här och kollar på vänner.
Väntar på att Beccy och Johanna sak höra av sig så vi kan gå till stan och fixa eller något.

Kom hit vid elva på morgonen, åkte direkt till John Bauer skolan här i Jönsköping. Trapporna var verkligen inte att leka med, fem våningar fick vi gå upp :O Fyfaan säger jag bara.
Vid kvart över tolv bjöds det på trerätters middag, först blev det bröd och bladsallad, sen fick vi klyftpotatis med kyckling och kall sås och till efterrätt blev det vaniljpannacotta med polkagris, riktigt gott!
Sen åkte vi till vårt hotell, riktigt najs är det! Sen gick jag Emelie och Liridona ut lite på stan. Vid fem åkte vi tillbaka till skolan och skulle göra Tacos, eller vi gjorde inte det, men dom andra.. Jaa, och nu väntar vi på dom.
Skriver mer sen kanske.
Och bilder kommer senare ikväll eller imon.




jag vill ha sommmar nu tack! plus att min vän fanny är good ♥ 

25 januari 2009

Tänkte berätta lite kortfattat om min helg.
I fredags så var jag, fanny, bosse och felice hemma hos mamma och chillade. Blev massa gott & prat, mys.
I lördags blev det fest hos Anton, och usch vad tråkigt jag hade! blää. Men sen kom mamma och hämtade mig ocg syster vid två, så körde hon hem mig till min älskling, så sov jag där.
I söndags kom jeppe och hämtade mig runt två hos älskling, så åkte vi hem till farmor och åt middag och semla :D mums! Sen tog jag bussen till stan och va med älskling och stoffe en liten stund, sen gick jag hem. Vid halv sju åkte jag till trönninge för att umgås med fanny och karro, trevligt var det! Åkte hem igen vid åtta och träffade älskling & stoffe igen en liten stund, sen gick jag hem och åt goooodis och kollade våra bästa år.

Jag tycker det är tråkigt att det aldrig händer något på helgerna längre, ge mig fetefest någonstans tack!

Iaf.. Började dagen med Svenska B,  sen lunch, efteråt blev det Hotell, blev inte så mycket gjort på den lektionen, pratade mest om vår lilla "utflykt" imon till jönköping. Fick sluta vid halv två - två, så jag och Emelie var inne på gina och cubus och kollade lite. Sen gick jag hem och åt en kiwi, har faktiskt börjat med mitt nyttiga liv (a) Och nyss var jag inne istan och la undan ett par byxor som papi ska köpa till mig :)

Ikväll blir det myskväll med älskling, hoppas jag iallafall ♥




 


jag älskaaaar dig !

23 januari 2009


 

Skola idag, hade Naturskap till elva sen slutade vi. Följde med Linn och gick ut med hennes lilla hund. Sen gick vi tillbaka till skolan och åt med Denise. Efteråt gick jag hem och åt lite till, så satt jag bara och chillade, gick ut med skulda, sen kom Fanny och mötte mig gick hem till mig och tog det lugnt. Skulle egentligen festat idag, men det blev inte så, så det får bli nästa helg. Så nu ikväll blir det bara chillkväll med favoriterna.

Jaja, sitter iaf hos Anders nu med Felice, Kenny och Sanny och snart jag och Felice ta bussen två hållplatser till mami, så sitter Fanny på bussen med och senare kommer Bosse.

Ni är bäst ♥

22 januari 2009

Dansen började igår, fyfa säger bara, sjukt mycket folk var det där, kunde knappt dansa? men hoppas dom löser det iaf. Sen tog jag iaf bussen till stan, mötte älskling sen sov han hos mig ♥

Var sjukt trött idag när jag skulle gå upp, det är faktiskt svårt att gå upp när ens pojkvän ligger jämte en. Men jag tog mig iaf upp runt tio i åtta, tog på mig mjukisar och gick till skolan. Började dagen med Hotell/Turism, ganska lugnt lektion. Sen slutade vi elva, som alla torsdagar. Gick med dom i min klass och åt, serverades vegetariskt idag, plus paaaj och semloor, gott. Åt lite paj eftersom jag skulle äta med papsen sen.
Så kom pappa vi halv tolv, så åt vi på Joss? Åt fläskfilé och potatis, mums.
Sen gick jag hem, och hela dagen har jag skrivit på mitt projektarbete ( Snart klar) och kollat serier.
Nej nu ska jag ut en runda med min vovve, sen sak jag möta Fanny och Felice, och ikväll blir det att testa på den nya dansen. Ha det bra sålänge!





jag älskar min prins mest ♥

dansaaa

Har precis gjort mig iordning och tagit på mig danskläderna. Snart är det dags för att möta upp tjejerna på österskans och sen åka till puls och dansa, hoppas jag bara få byta grupp (a) Men det ska säkert gå, tror jag iaf.
Nej nu ska jag gå till österskans. Ha det bra sålänge!



21 januari 2009

Började dagen idag med Engelska B, gud vad trött jag var, kunde kanppt hålla ögonen öppna. Sen fick jag sluta eftersom att det inte blev någon idrott för mig. Var och mötte älskling för en liten stund sen och nu har jag precis ätit köttbulle meal från sibylla, gott. Nej nu måste jag skynda mig, ska ut med skulda en runda, sen ska jag iväg på en grej klockan två, berätta mer om det senare. Puss sålänge!


Jag vill ha vår & sommar nu tack!


godnatt

Ligger och kolla på våra bästa år nu, efter det blir det sooova.
Va i trönninge en stund innan och träffade min älskling & Fanny, sen gick tog jag bussen
hem och städade lite, sen ut en runda med hunden.
Godnatt allihopa ♥





jag saknar min älskling :(

20 januari 2009

Vaknade vid elva idag och bestämde mig för att inte gå till skolan idag.
Så skulla jag och pappa äta någonstans, men det blev inte så. Så gick inte till stan och mötte Fanny och Jennie istället, så detblev mat på donen istället. Gick runt och kollade lite istan, sen tog vi en varsin vabrm choklad på Espressou house. Dom tog bussen vid tre och jag gick hemåt, och nu ska jag ut med min hund, behöver lite frisk luft.


:(

dagens


dagens!
♥ svart stickad kofta - bikbok
♥ svart spets linne - gina tricot
♥ grått baslinne - gina tricot
♥ jeans - bikbok

huvudvärk

blöö, mitt huvud värker som fan och det är inte kul.

Men iaf, var istan innan med Fanny, hon fick med sig hem ett par skit snygga tights :) Blev fika på espressou house, varmchoklad & en choklaboll, gott! Sen mötte jag pappa så gick vi upp till Maria och åt mat, mums! Sen körde hon mig hem, så somnade jag en stund och nu vaknade jag igen. Gick ner och köpte ostbågar och cola, tänkte kolla på våra bästa år och sen soooova, sovmorgon har jag imon med till kvart över tolv härligt, fast vet inte om jag orkar gå till skola, äsch få se hur det blir imon. Nej nu tänkte jag slänga enn dagens och sen kolla film. Puss, godnatt!




kärlek




idag är det vår dag!
jag och min älskling har nämligen 2år och 3månader tillsammans.
och det är sjukt hur mycket jag älskar han ♥

19 januari 2009

Sov hos min älskling tills idag. Tog bussen kavrt i åtta till skolan, satt och pratade med Tilda hela vägen :)
Började dagen med Svenska B, var bara jag & Robin på lektionen, men som tur var så kom Beccy sen. Sen hade vi lunch, gott. Så gick jag och Beccy till mårtensson, men hon jag skulle snacka med var upptagen, typiskt. Sen ick vi mot norra station för Beccy skulle lämna in en nyckel, men det avr stängt.
Så det var bara till att gå tilbaka till skolan och ha Hotell, lite segt avr det allt, så jag råkade ta mig en tupplur (a) oupsii, men skönt var det.
Och nu sitter jag hemma och är trött och kollar på någon serie, vid fyra tiden ska jag möta Fanny istan.




jag vill ha svar nuuuu! :D

Helgen

Min helg har varit riktigt lugn, bara massa onyttigt och slapp, men det är skönt ibland också.

Slutade skolan kvart över elva. Åt tacos som serverades i skolan, sen mötte jag Jessika en lite stund. Sen tog jag bussen till trönninge och gick till skolan för att lämna en sak till Felice. Tog bussen till stan och gick lite med Bosse, Nunnan och Ellis, sen kom Fanny också :) Inget som följde med mig hem idag,men så är det. Vid fem gick jag & Fanny hem till mig, gick ut en runda med skulle och fixade lite annat. Vi blev festsugna också och tänkte festa, men det gick ju som det gick, hihi. Åt mat och kollade lite på Let's Dance. S¨å tog vi kvart i elva bussen till Fanny. Blev bara att ta dte lugnt hela kvällen kollade film och så, sen sov jag där.

Vaknade först av pappa ringer och skriker på mig för att han tror att jag har tagit hans ipod, men sen hittade han den, och som vanligt var det han som slarvade bort den, men ska iaf 100kr, för att han anklagade mig (a) haha. Sen somnar jag om och då ringer älskling och väcker mig, illa illa. Sen vaknar jag till slut och jag & Fanny äter frukost och går ut ocg går med sigge, tror han stavas så?! Sen kommer fisen också, så tar vi bussen hem till pappa.
Kollar film och bara ta dte lugnt. Sen går vi till Blue Thai och äter, mums! Sen efter det tåg vi bussen hem till mormor för att hämta julklappspengarna, Tack mormor :) Sen träffar vi Bosse och hennes barn hon passade, hur söta som helst var dom. Efteråt köpte vi godis och massa annat gott, gick hem och gjorde oss iordning, tog bussen till mamma.
å kom Nunnan, Fisken och Mika dit, och efter en liten stund kom även Fanny.
En mysig kväll blev det med massa prat om allt&inget och massa onyttigt. Fast alla var trötta och sov också, haha. Tog bussen hem kvart över tre, gick och mötte älskling, sen sov han hos mig mys ♥






dags för läggdags kanske


Sitter hemma hos mami nu eller hos Anders, iaf sak samma.
Skulle egentligen sova hos älskling idag, men det hände något? Aja, skulle ändå åkt till trönninge, men då var rolles stängt, typiskt. Så fortsatte åka bussen mot eldsberga, så det fick bli att jag sover här istället, med alla jobba ungar, haha skojjar bara. Fast ganska skönt nu när alla ligger och sover :) lugn&ro!
Nu blev det ett onödigt inlägg, men vafan, vem bryr sig.

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och sova, sak bara borsta tänderna och sånt först. Så godnatt allihopa & sov gott, för det ska jag göra :) puss!




ÄLSKLING! jag saknar dig sjukt mycket :(

15 januari 2009

Ledig från skolan idag, eftersom att vår lektion blev inställd. Så fick en härligt sovmorgon, så jag sov ända tills elva, då Linn ringde och väckte mig. S det var bara till att gå upp och packa ihop badkläderna och gå till österskans, för att möta henne. Blev simning idag också fast bara 550meter, sen orkade vi inte mer, var ganska trötta från igår.
Så kom jag hem satt och kollade på massa serier. Sen mötte älskling en liten snabbis.
Sen blev det att göra pannkakor som  jag var så sugen på igår :) gott!
Och nu sitter jag här och kollar på tv. Snart ska jag plocka väck dom sista julsakerna, plocka lite på mitt rum, ta en dusch ska jag också göra. Sen känner jag för att kolla ett avsnitt våra bästa år.
Ikväll ska jag antagligen sov hos min älskling, om jag orkar då. Men det ska jag nog göra, för jag saknar han :(
Nej nu ska jag kolla klart på programmet och göra allt som ska göras.
Ha en trevlig kväll alliopa.

 

vad ska alla göra ihelgen då?

Onsdaaaag


Sitter här och kollar på massa serier, det är mys. Väntar på pappa gör jag med, är hungirg som in i.. Men när han kommer ska vi gå ut och äta något gott.

Va istan en liten stund innan med bosse, felice, gabbi, sen kom fisk en lite stund och sen nunnan.
Blev inget köp den här gången, så är det.
Nej nu ska jag kolla klart på tv. puss!



jag saknar min älskling också ♥
i love you


14 januari 2009

Första lektionen idag blev Engelska B.
Sen skulle vi egentligen slutat eftersom dom vi har idrott med är ute på apu i 5 veckor. Men det blev badhuset ändå.
Jag och Linn simmade 1000meter och det kändes kanon, så det blir dit imon igen med någon annan klass och simma minst lika mycket om inte mer.. Idag vet jag inte vad som händer, hoppas att älskling sover hos mig ikväll iallafall :)





Är sjukt sugen på pannkakor och funderar starkt på att göra det.


13 januari 2009


Fixat om min design litegranna, vad tycks?
Började kavrt över tolv idag, så sov till tjugo över elva, det var härliiiigt. Mötte Emelie och gick upp och åt mat, snitzel och potatis och sås, gud så gott det var :) Sen hade vi hotell, skulle göra klart uppgifterna, som vanligt gick alla efter en timme, men jag & Emelie är duktiga och satt kvar mycket längre. Slutade vi två iaf.
Kom hem och kollade på olika serier och nu har jag precis vatt ute en runda med min älskade hund.
Man blir fan trött av vädret, regnigt och kallt, vill ha vår och sommaaar, de hade vatt kanon :)
Nu tänkte jag baka scones, som jag är väldigt sugen på, fast ha inget bakpulver, men det får gå ändå.
Hörs senare, puss

g.

Dagens


dagens.
♥ lila spets tröja - gina tricot
♥ vitt baslinne - gina tricot
♥ nudie jeans - jc
♥ svarta stövlar  - skopunkten

Shopping




en lila spets tröja
en lila tunika med svart spets på ryggen
båda är från gina tricot.

12 januari 2009

Sitter och små kollar lite på one tree hill. Blev en snabbis istan efter skolan, fick med mig en tröja och en tunika hem.
Nu ska jag ut en lite runda med skulda, sen blir det mat när jag kommer hem, gotttt :)
Visar tröjorna senare.


Skolstart

Weej, första dagen i skolan idag då. Kändes faktiskt att gå upp vid sju idag, jag som alltid är van att gå upp vid tolv tiden.
Men nu är det tillbaka till gamla rutiner.
Började dagen med Svenska B, fick reda på ett litet prov vi har haft, G blev det på det, inte så bra! Men fick VG på min uppsats så blev iaf nöjd med den.
Nu har vi hotell, fast det är bara jag och Emelie kvar på lektionen, som vanligt (a) Fast nu har vi gett upp, så vi ska nog gå hem snart.
Idag blir det bara en lugn kväll, gå ut lite med skulda och bara chilla. Sova hos älskling också?!
Tänkte också att gå lite i stan för såg att det var massa rea och det tycker jag om.
Nej nu ska jg vandra mig hemåt, ha det bra så länge! Puss




bestakompis ♥

10 januari 2009


Vaknade vid ett-två idag hos fanny.
Så gick vi till pizzerian och mötte älskling och westman, sen följde vi me dhem till älsk och satt och kollade på tv. Sen stack fanny hem och westamn också. Så vi tog det bara lugnt tills mamma kom och hämtade mig, körde till lillstugan för att köpa godis, men nähe så var det stängt. Så det blev matöppet istället.
Kom hem och gjorde inte så mycket, kollade på felice lilla hus, som är klart. Sen åt vi tacos, sen gjorde jag mig iordning och tog bussen till trönninge, till älskling.
Och nu sitter jag hemma hos han, lite folk är det här okcså, trevligt.
Nej nu ska jag gå upp och vara lite social mot dem andra.
Ha en trevlig kväll allihopa!


thed carlsson ♥

Gårdagen

Jag, felice och fanny vaknade upp hos mig någon gång vid ett kanske? Satt och slappade hela dagen framför tv tills dom skulle ta bussen hem vid fyra. När dom hade åkt så gjorde jag mig iordning och städade till det lite på rum,s om såg lite förjävligt ut (a)
Tog iaf fem bussen till trönninge, mötte älskling & pontus ett tag. Sen sex bussen hem till mami och åt fläskfilé och potatigratäng, mumma.
Vid åtta tiden gick jag och felice till bussen för att åka två hållplatser till mamma, haha. Så mötte vi fanny på bussen också.
Så gick vi hem till mammas lägenhet och proppade i oss massa onyttigt, lite tjockis varning på oss nu (a)
Sen kom även nunnan och fisken, redde ut lite saker och hade bara almänt trevligt som vanligt. Vid två kom vi på att vi ville klippa oss, så fisken som är vår egna frisör satte igång, fint blev det iaf på alla, fast nunna vet jag inte, men det blev det säkert. Jag är iaf nöjd :)
Jag och fanny tog tre bussen till trönninge, så gick hon hem och jag till thed, men kom lika snabbt därifrån eftersom... det behöver vi inte gå in på.
Så gick jag hem till fanny och sov ist, tack för det bästa <3

Detta var då min dag, intressant eller hur?!





mina babes !

Nyårsafton 2008

Nu tänkte jag skriva om min nyårsafton, bättre sent än aldrig som man säger.

Vakande hos älskling någon gång på morgonen.
Vid halv ett kom fanny och hennes mamma och hämtade mig, så åkte vi hem till mami där fisen också var.
Efter ett lite tag kom bosse med, så började vi fixa iordning oss och lagade mat.
Vid fyra kom alla andra tjejer (nunna, gabs, mika, jennie, karro) Så började vi äta, först blev det vitlöksbröd, efter det blev det kroketter med kött, sås och sallad och till slut blev det vaniljglass med varma hallon, mycket gott!
Sen började vi dricka lite smått och tog det lugnt. Vid halv åtta åkte jennie & gabbi iväg och även nunna fast till ett annat ställe och vi andra fortsatte att förfesta tills bosses mamma kom och hämtade oss, fast kände mig ganska trött redan. Åkte iaf hem till Anton som hade fest och det var trevligt. Efter tolvslaget blev jag jätte trött?! Men sen vid två kom mamma och hämtade oss och körde alla hem, och jag gick hem till min älskling och väntade på han.
Vid tre tiden kom han hem iaf, så kom han upp med mackor och köttbullar också :)
Sen somnade jag tror jag, sen vaknar jag vid sextiden och då ser jag älsklings bror står och dansar och spelar hög musik. Men somnade om ganska gott igen.

Tack alla för en trevlig nyårsafton !
speciellt min tjejer ♥

                      

7 januari 2009

Sov hos min älskling tills idag.
Åkte hem vid halv två för att han skulle iväg och tatuera sig.
Kom hem och åt och gjorde mig lite iordning, sen tog jag bussen till trönninge och mötte fisen, Sen tog vi bussen till stan och gick runt lite, skulle köpa min skor, men dom fanns inte kvar, hm. Men hittade andra fina grejer, testade en ny foundationen som dom flesta har och säger att den är bra, så lika bra till att testa jag med :)
Sen stack felice hem till bosse och jag mötte nunnan och gick lite med henne istan, mys :) Sen tog hon bussen hem och nu sitter jag här och lamar, ska antagligen åka till min baby och mysa sen.




mina köp idag!

grått linne med spets - ginatricot
svart lacktights - bikbok
foundation & svart kajal - h&m

Jag hade egentligen velat sova nu, men nej. Snart är dags för god mat.
Men iaf tänkte jag skriva lite om hur mitt 2008 har varit, så det kommer väl imon
eller något tror jag.


jag saknar min älskling ♥


6 januari 2009

Kom hem för en halvtimme sen. Och nu sitter jag här helt stendöd. Kom inte i säng förrens sex tiden.
Men kul hade iaf jag & fanny igår. Började med att jag mötte henne utanför mig, så gick vi till espressohouse
och drack varmchoklad ute i vinterkylan, mys. Sen kollade vi runt i lite affärer fick med mig en kofta hem iaf, sen
blev jag jävligt sugen på att köpa ett par skor, men fårse hur det blir med den saken.
Innan vi gick hem till mig blev det inom hemköp och köpa två pk var. Sen bestämde vi oss för att gå till hemköp igen,
men den här gången fick vi med oss lite mer.. tåv pk, 1,5 cola, rulltårta och kakor, tjockiiiisar.
Tog iafr kvart i tio bussen till fanny, började äta och hade almänt kul, sen blev det hemmagjord pizza också... gott!
Resten av kvällen/natten/morgonen hade vi riktigt skoj, lite sjuka i huvudet är vi allt, men vafan gör det!

Fanny är bra som fan iaf ♥






Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, sova hos älskling ska jag nog göra.
Antingen jag ska umgås med älskling eller fanny, men fårse!

trött

Jag är trött som fan och riktigt jävla seg.
Tänkte skriva om min nyår och året som har gått nu, men jag orkar inte, förlåt (a) Så det blir att jag skriver om det imon istället!

4 januari 2009

Nu var det ett tag sen. Har inte haft ork till att skriva plus att min dator leva sitt lilla egna liv ibland.

Igår blev det chill kväll med favoriterna, fanny, bosse & felle. Kollade film, åt massa gotte sen snckade en massa.
Alltid lika trevligt med dom. Sen åkte felice hem med mami vid två och jag, fanny & bosse gick in till stan för alla skulle ta bussen vid halv tre. När vi var istan och väntade kom det fram en otrevlig jävel, konstigt folk det finns nu förtiden.
Iaf hoppade jag på bussen till vallås, så kom min älskling och mötte mig. Så satt jag och älskling och snackade om en massa och det var faktiskt mysigt. Sen vid fyra kanske?! kom dennis och johan. Sen kom även gunnarsson, strumpan? och frida :) Blev at jag och älskling somnade där vid halv sex-sex
Och idag vaknade jag kvart i tre, så länge har jag inte sovit på år typ. Så tog jag bussen hem halv fyra, mötte pappa så gick vi och handlade mat. Nu har jag precis duschat och ska snart ta bussen hem till min älsklibg och mysa.

Ha en trevlig kväll allihopa !

RSS 2.0