Göteborg

Nu tänkte jag skriva lite om min lilla resa till göteborg, som jag och min vänner gjorde den 26 december.

Jag och fanny gick upp klockan halv åtta då. Så gjorde vi oss irodning, sen gick vi till tågstationen, skulle köpa frukost också, men det fanns inget gott, illa illa. Sen mötte vi upp dom andra jennie, gabbi, bosse, felle, nunni och ellis. Vi var framma i gbg runt tio, sen gick vi och shoppade massa. Åt på donken också, sen blev det mer shoppande :) Sen tog vi tåget hem vid åtta. Sen sov jag hos älskling ♥

Tack för en trevlig kväll tjejer !


            

här alla grejer jag har köpt dom senaste dagarna :)

29 december

Igår var jag med fanny, blev lite rollesmat gott! Annars chillade vi bara hela kvällen. Sen kom mika också.
Jag tog tio bussen hem, duchade och sånt, sen ägnade jag resten åt kvällen med att kolla på våra bästa år.

Idag vakande jag runt elva, gjorde mig iordning lite snabbt. Så gick jag och pappa och åt luch på Joss, gott var det. Sen mötte jag fannnny istan, fast idag köpte jagbara en svart stickad kofta. Har fastnat för stickade tröjor, haha. Så og vi en fika på espressohouse också, myys. Sen tog jag, ryss & sara bussen till ab och fixade lite grejer. SÅ åkte jag hem och lämnade lite grejor, tog bussen till eurostop där, fisen, bosse, ellis och mika var. Tog en till liten fika inne på donken, sen gick vi och kollade affärer sen åkte jag hem.
Och nu sitter jag här och har precis vatt ute med skulda. Jag har tråkigt också. Så jag tänkte fixa något gott och äta och sen kolla på massa days avsnitt.

Bilder på mina kläder jag shoppat dom senaste dagarna kommer snart antagligen..
Har ingen ork för någonting just nu känner jag :(



♥ thed carlsson, jag älskar dig med hela mitt hjärta.


Godnatt

Nej nu ska jag upp till min älskling och hans kompisar.
Sov gott allaihopa :)

27 december

Sitter hos min älskling nu, eller aa.. han är där uppe med sina kompisar och dricker lite och jag sitter här och lamar mig.
Idag tog jag bussen halv två in till stan med syster. Köpte en mascara, läppglans, sminkborttagningsmedel och ett par grå strumbyxor. Sen tog vi bussen in till flygstaden där hittade jag ett par stövlar och ett par pumps, billigt var det med! Även felice hittade två par stövlar. Sen tog vi bussen in till stan och sen bussen till eurostop, där vi mötte fanny lite snabbt :) Fast vi orkade inte vara kvar där, så felicestack hem och jag hem. När jag kom hem åt jag mat och gud var gott det var :) Sen satt jag hemma och tog det lugnt bara. Tog sju bussen till älskling och nu sitter jag här.

Va i göteborg igår också med mina babes, men skriver mer om det snart.




pusssss

25 december

För idag fyller världens bästa mamma 35år!
Grattis, jag älskar dig ♥



tog dte lugnt hos älskling hela dagen idag. Sen vid halv fem tog jag bussen till
mamma för att fira henne. Blev julmat och massa kakor, gott. Fick även min julklapp
av henne också :) Sen tog jag bussen hem så hoppade min bestafanny på den också. Så
åkte vi hem till mig kollade film och bara chillade. Sen sov hon hos mig.



Julafton

GOD JUL!





har inte haft så mycket tid till att skriva, men skriver nu istället.
Dagen började med att pappa väckte mig, i min julstrumpa låg det en tidning och en klementin :) Så tog jag på mig lite snabbt, så gick jag, pappa, felice och jeppe till gammelmormor och åt julfrukost, gott. Så gick jag & felice hem, träffade stoffe en liten stund och önskade han god jul och så. Sen gjorde vi iordning oss, och tog bussen till gullbranna där vi skulle fira jul hemma hos min faster. thomas och kusinerna, mysigt. Färt åt vi julmat och kollade på kalle anka, som vanligt. Sen efteråt gick jag och felice ut och mötte ballen en liten stund. När vi kom tillbaka så kom tomten och då var det dags att öppna juklappar. Sen blev det gröt och annat gott.
Vid sju tiden gick jag och felice och träffade ballen lite snabbt och sen lina också, sen kom mami och hämtade oss, så körde hon mig till älskling där vi bytte julklappar sen, sov jag där med min underbraste <3

I Julklapp fick jag:
Massvis med pengar
Presentkort
Lite småsaker

Nu ska jag inviga min julafton med att kolla massa våra bästa år avsnitt, loveit :)
Så jag säger god jul nu, men kommer nog ett inlägg imon också, om jag hinner.




bilden är gammal, men min älskling är bäst i hela världen ♥


Dan före doppardan

Nu är jag hemkommen från en trevlig dag på stan med dom bästa, fanny, bosse och felice. Köpte julklapp till mamsen och till min älskling. Vi syskon bestämde att inte ge något till varandra detta året, istället ska vi hitta på något kul tillsammans :)
Blev en fika på espressohouse, varmoboy och chokladboll, hur mysigt som helst.
Ikväll blir det klä julgranen, äta god mat och spela spel, massvis med mys.
Nej nu är jag hungrig som fan, så ska kolla om maten börjar bli klar. puss



23 december

Dan före doppardan ...

Nu sitter jag här och är nyduschad, ska strax göra img irodning, för ska in en runda till stan med syster och bosse och handla älsklings och mammas julklapp. Sen ska vi även gå runt lite med papi och jeppe och kolla lite, tror jag iaf?!
Annars idag ska vi ha mys med familjen, glä julgranen och spela spel och annat mysigt.
Nej nu är dte dags för mig att göra mig irodning.









thed carlsson ♥


22 december

dan före dan före dopparedan...
känner inte alls mycket julkänsla.. men det kommer väl får jag hoppas :)

tänkte berätta lite om helgen nu.
i lördags hade jag då dansuppvisning, va lite tråkigt att vara där i sex timmar typ? baraför att uppträda i fem minuter sammnlagt men ändå. Gick iaf bättre på den sena uppvisningen än den tidigare. Sen kom iaf mami och hämtade mig, fanny, bosse & fisen i andersberg, snäll är hon allt. Så körde hos oss till festen i brogård/snöstorp iaf.. Det var älskling och några andra som hyrde. Inte så jätte lyckat om man säger så, men lite trevligt var det iaf, förutom massa grejer som blev snodda, t.ex. min systers mobil, men personen har lämnat tillbaka den nu. Men palla att folk inte har råd att köpa sina egna grejer nuförtiden. Sen tog jag iaf bussen hem vid ett och somnade direkt när jag kom hem med alla mina kläder på och allt. haha.
tack annars för en trevlig kväll :)

Igår blev det massvis med mys med min älskling, han är urgullig och jag älskar verkligen han mer än allt ♥

Och idag då, tog bussen från baby vid halv elva så åkte jag hem till min gammelmormor och städade och åt mat mums :) Tjänade lite pengar också, alltid bra. Sen gick jag hemåt och städade lite mer, duktig som jag är. Så mötte jag älskling istan så gick vi runt och kollade efter min nyårsklänning, men den jag har tittat på ny i några veckor var slut, sen fanns det ingen i hela stan. Vi träffade ralle och erica också, så gick vi och åt på mongolia, gott. Sen tog älsk bussen hem och jag gick hem och gick ut emd min vovve.
Efteråt tog jag bussen till eurostop, träffade faaanny :) Sen kom även bosse, fisen och ellis också. Hittade även min nyårsklänning där, tack älsk :) Så åt vi lite på donken och satt och snackade och hade mys.
Tog bussen hem vid halv tio och gick ut med skulda och nu sitter jag här och har tråkigt och trött är jag med för den delen. Men ska snart städa lite på pappas rum.

Blev lite långt inlägg, men skitsamma.



jag och bossegumman i lördags ♥

♥ babybo

Igår hade jag och min älskling 2år & 2månader tillsammans.
Jag har världens bästa pojkvän så det så ! Jag älskar dig ♥


20 december

Vaknade typ för en liten stund sen, måste snart göra mig iordning inför dansen idag. Ska vara där klockan ett till halv åtta ungefär?! usch, det orkar jag knappt, men efteråt kommer mamma och hämtar mig, fanny, bosse och felice så sa vi på fetefest i snöstorp :) hoppas på en kul kväll, måste bara komma något jag ska ha på mig också?! alltid samma problem med kläderna, men det löser sig tillslut.

igår blev det iaf chillkväll med fanny, blev rollesmat och massa snack som alltid. du är super (v)

nej nu ska jag göra mig iordning inför Julshowen,  puss







18 december

NU HAR JAG JULLOV OCH DET MÄR HÄRLIGT :)

orkar inte skriva något speciellt just nu, har faktiskt inte tid heller.
Ska ut med min vovve nu en liten runda och sen tar jag bussen till
min lilla älskling och sover hos han.

16 december


Nu tänkte jag skriva lite om mig dag idag då.
Praktik idag, försov mig lite (a) slutade iaf vid halv elva riktigt härligt. Sen idag har jag itne gjort så mycket, bara tagit det lugnt och städat lite, duktiga jag typ. Så får jag ju inte glömma att jag firat min älskling, smörgåstårta blev det och GOTT var det som bara den, åt tre bitar :) Nu sitter jag hemma och väntar på baby som kommer snart och lyssna på True to myself med ziggy marley, riktigt bra tycker jag.
Min älskling ska iaf sova här ikväll, massa mys. Jag älskar dig fröet ♥

Förresten är det sista dagen på min praktik så imon vid elva-tolv tiden har KIM ISAKSSON Jullov gud så härligt det ska bli ;D



och grattis igen till min lilla älskling :)

Happy birthday my dear!

För idag fyller min älskling hela 17år.
Så ska snart göra mig iordning och åka hem och fira han och äta smörgåstårta (tror jag iaf)



♥ ha världens bästa födelsedag hjärtat.
Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva, kärlek!

15 december

Är trött som fan, så funderar på att göra mig iordning inför sängen.

Men iaf.. idag var det praktik. Hade 11gäster så vi hade knappt ingenting att göra. Ganska skönt på ett sätt, men lite långtråkigt också. Jag och Emelie fick gå och shoppa åt hotellet och sen slå in 40julklappar. Fick sluta vid tolv och det allt härligt.
Så efter min praktik mötte jag min älskling vid norra, så följde jag han in till stan så tog han bussen därifrån. Så jag gick hemåt och la mig i sängen och bara tog det lugnt. Sen fick jag gå ut en lite snabb runda med min hund och sen städade jag köket (duktigt, iknow) och gjorde mig irodning. Så runt fyra gick jag in till stan och mötte Fanny och alla :) Så gick jag och Fanny iaf för att leta efter present till min underbara pojk som fyller år imon. Men nej då var den saken jag tänkte köpa slut, fan också. Men ska dela en grej med hans syskon istället så det löser sig :)

Sen tog iaf alla bussen hem efter en lite runda istan. Så träffade jag paps, så handlade vi mat. När vi kom hem så började jag med maten så gick paps ut. Och nu sitter jag här och känner mig lite fet (a) hihi. Men ska nog sova nu, hade jag tänkt iaf. puss, godnatt



11 december


Praktik idag. Började klockan sju, fast försov mig lite så var där vid kvart över istället. Men fick dock jobba längre, för dom behövde hjälp i städ, så slutade klockan tre istället :( Jag och Emelie hade iaf kul, haha.
Sen efteråt mötte jag Fanny&Felice :) Så åt jag på donken, mums. Sen gick jag och fanny hem till mig och gjorde inte så mycket. Tog iaf halv sex bussen till trönninge, så gick vi till trönningeskolan för att kolla på Gabbsi som var lucia, söt var du :) Sen efter det gick vi hem till Fanny och åt maaat :) Vid åtta tog jag bussen hem och nu sitter jag här och gör absolut ingenting, men ska nog sova snart.



min underbara pojkvän är vackrast i världen, så det så!
just nu saknar jag mitt lilla frö, tråkigt och sova ensam :(
JAG ÄLSKAR DIG

8 december



igår åt jag, felice och pappa på harry´s, litet julbord blev det. Riktigt gott var det med.
Sen tog jag och felice bussen till trönninge, träffade fanny så satt vi pizzerian och
snackade tills felice buss gick klockan åtta. Så gick jag hem till min älskling, där
rasmusson också var. Tog en vaaaarm dusch, råkade tillochmed duscha slut
allt varm vatten (sa älskling iaf) oupsi (a) Sen hade jag mys med älskling, låg
och kollade på massa tv och bara tog det lugnt. Baby, du är bättre än alla ♥

Idag har jag varit hemma från min praktik, känner inte att jag mår så jätte bra just nu.
Massa hosta har jag, kan knappt sova för att jag hostar så mycket. Så tyckte det var
bäst att stanna hemma idag, fårse hur jag gör imon.
Felice har kommit hit nu med, jag hjälper henne med sin hemkundskapsläxa så att hon
ska få MVG eller iaf VG :) Senare hoppas jag på att min bebis kommer hit en liten stund
så vi kan mysa. Annars blir det bara en lugn kväll. Men det är riktigt skönt det också. PUSS




bilden är på mig och syster för 2år sedan.

Gårdagens





Gårdagens outfit!




♥ Grå kofta
♥ Grått linne
♥ Svart spets linne
♥ Svarta chinos

Allt kommer ifrån Gina Tricot.

6 december

Idag är jag riktigt seg. ucsh säger jag bara!
Nu ska iaf jag och min syster och hunden traska oss utåt på en lite promenad, härligt med frisk luft iallafall.
Sen senare ikväll blir det mys med fanny på hög nivå och det gillar vi.
Nej nu orkar jag inte sitta här. Puss så länge.

4 december

Praktik idag igen, helt okej. Snart är det helg igen och gud vad veckorna går fort och det gillar jag :) När jag kom hem blev det mat och lite annat gott. Så kom feejsen, så stack vi in till stan och mötte upp två snyggingar vid namn fanny & karo, mys på det. Och nu är jag hemma, ska egentligen hjälpa felice med läxan, men hon behövde ingen help today. Så ska jag även ta bussen nu halv nio till min underbara pojkvän, så ska jag sova där <3




jag längtaaar till massa olika grejer just nu :)

jul-lovet =)
♥ lussevakan
♥ julafton
♥ shoppa i göteborg med mina babes!
♥ nyårsafton


..... och massa andra roliga grejer :)

Godnatt


Är sjukt trött, så nu blir det dags att göra sig irodning inför sängen
och sen sova, har ju praktik imon, så kan ju inte vara allför trött imorgon.
godnatt ♥


jag saknar min lilla älskling också :(

3 december


Kom precis hem från praktiken, och usch vad trött jag är nu, mina ben orkar knappt gå :(
Så ligger här i min säng och vilar mig lite med totegröt, pepparkakor och julmust, mums.
Ska strax göra mig iordning, för ska in till stan med bosse och ellis med tror jag?! jaja,
så blir det ingen dans för min del idag och nog ingen älskling :( för är trött som sagt.


älskliiiing <3

förresten har jag klippt mig också :)

2 december - supriiise

Nu ska jag snart ta bussen till vallås där min älskling är.
Ska överraska han lite :)




I LOOOOOOOVE YOU <3

RSS 2.0