Söndag


Igår blev det tjejkväll hemma hos bosse med massa godis och snack :) mysigt på hög nivåa. Tog halv två bussen hem, sen hem och sov.

Och nu vaknade jag för en liten stund sen, ska ta tjugo över tolv bussen in till trönninge och sen bussen klickan ett till stan för att gå på julskyötningen, hur mysigt som helst och så blir det dansuppvisning på det.

Lördag

Känner att jag har varit lite off här. Men har inte haft allt för mycket tid.

Iaf, så har vi beställt biljetterna till göteborg nu och jag längtar verkligen jätte mycket :)



slutade redan nio igår härligt. så va jag istan lite, så köpte jag min älskade kjol. sen gick jag till kattegatt och mötte min älskling där, så pgick jag tillbaka till stan och fortsatte att gå lite i affärer. Så mötte jag farmor, susanna och mina två kusiner filippa och thea. Så gick jag ltie med dom, så gick vi hem till mormor birgit och fikade lite, gott. Så gick jag hemåt och chillade framför datan. Sen ringde min älskling när han hade slutatde så gick jag ut med min hund och mötte honom, så kom syster med. Efter det så gick jag och felice in till stan, tog en fika och hade allmänt mys.
Tog bussen hem vid sex till trönning och fixade lite grejor. Sen kom mami och hämtade oss, så åkte vi hem till anders och åt tacos. Sen snabbt hem till mamma och fixa irodning oss. Tog bussen vid nio till älskling, där han, widell och pontus var. Men dom stack när vi kom dit. Så vi satt och chillade med jennie hela kvällen, mys :) Sen sov vi där <3

Om en och en halvtimm är det dags för släkt kalas och då blir det massa gott.
Sen ska jag nog hitta på något med fannnnu ikväll, mys som alltid :)


Helgen


Fredag - Först skola, slutade vid elva. Sen senare var jag inne istan lite med tjejerna. Sen t, jag fis och bosse på donken. Efter det gick jag och felice hem och bosse åkte hem till sig. Så gjorde jag mig irodning och tog bussen till älskling, så var det några som förfestade där. Sen gick vi till Bella som hade fest, det var helt okej. Någon gång vid tolv tror jag gick jag och min baby hem till han sov.

Lördag - Gick upp tidigt för min älskling skulle ha öppethus på kattegatt. Så körde mariann mig hem runt halv tio. Så blev det frukost. Sen stack jag och felice in till stan och kollade. Gick och mötte älsk & ryssen, så gick med dom med. Älskling köpte nya mobil också, är lite avundsjuk faktiskt (a) haha. Men iaf, så gick jag och felice och käkade på asian, inte jätte gott, men det dög iaf (jag är inte jätte glad i sån mat) Efter det mötte vi älsk och ryss igen, så kte dom hem och vi mötte upp bosse, ellis och mika. S fixade dom fiskens present och sen gick vi runt och kollade. Vid fyra stack jag hem och duschade och sen tog jag bussen till älskling, mötte han vid pizzerian sen ååkte vi hem till han. Gjorde mig iordning snabbt som fan, så vid halv sju kom mamsen och hämtade mig och körde mig till fisken.
Skulle fira fisken som har fyllt år med alla babes.
Blev iaf kyckling kebab till mat, gott :) SÅ sjöng vi lite singstar och hade trevligt. Så gick vi upp på fiskens rum och gjorde anden i glaset. Så frågade fisen om han kunde banka henne på ryggen.. så hände inget, men en liten stund senare så hörde vi en rejäl smäll på rutan, och alla fick ju panik och börja skrika... lite hemskt där. Sen var alla rädda och ingen vågade göra det mer. Så vi satt och chillade tills Tildas pappa körde hem mig, jennie, ellis och karro.
S kom jag på att det spökar i älsklings hus, speciellt på övervngen, plus att han sov också. Så jag vågade absolut inte gå upp där. Så jennie var snäll och sa att jag kunde sova hos henne :) Snackade några timmar innan vid somnade.
Tack fisken för en trevlig kväll <3

Söndag -
Älskling väckte mig jätte tidigt :O blää. Men hade gjorde iaf frukost till mig, även fast jag inte var hungrig. Söt är han iaf :) Sen tog vi det lugnt resten av dagen. Så åkte jag hem runt tre, städade och duschade och lite annat. Sen mötte jag fanny vid tågstationen, så tog vi bussen till trönninge, så sov jag hos min snuttis <33





Jag älskar dig överallt annat mitt hjärta (v)

Fredag


Sitter i skolan nu och har näringslära, slutar snart för dagen, härligt.
ÄR hungrig som fan också och vill bara att det ska bli mat NUUU!

Idag blir det nog mys med världens bästa, fårse vad vi hittar på något.
puss så länge.



du är så jäälva bra snuttan!

Ta hand om mig när jag faller...

Jag ramlar omkull

Sitter hemma hos min baby nu. Han och rasmusson sitter och spelar tv-spel och
jag sitter här och nördar mig, haha (a) nej, men jag håller på med min nötallergi
uppsats som ska vara inne på fredag, men som vanligt är jag sent ute, men jag
tror att det för att vi har aldrig läxor eller prov eller något. Så man blir lite lat.

Snart tänkte jag även kolla lite på våra bästa år, mitt favorit prograaam.
Jag älskar den serien. Aja, men nu ska jag över gå till mitt seriösande
pluggande, haha.

Ha det bra alla ! PUSS




mina  favorit-flickor <3 finns inga bättre!

Du är en nolla och jag din idol!

Sitter här och nyduschad och gör inte alls för mycket. Eller vänta på att paps ska komma hem för jag
är riktigt hungrig nu känner jag, men han kommer nog snart, hoppas iaf! Senare ikväll blir det nog
hem till min älskling tror jag. Jag har verkligen ingenting att skriva, men uppdaterar kanske senare. Puss


Onsdag


Ligger i min säng med datorn framför mig. Snart är det dags för våra bästa år, ska bara ladda klart
först, bara 1% kvar :) Till det har jag gjort chokladbolle smet och julmust mums. Nej nu såg jag att det
har laddat klart. Puss


Idag har jag och min älskling hela 2år och 1måndag!





jag älskar dig mer än allting baby <3




Tisdag


Sitter i skolan nu och har hotell, väntar på att sko-killen ska komma, så vi kan prova skor :)
När jag slutar ska jag ta bussen till trönninge lite snabbt och fixa en sak, sen hem och
göra något. Sen blir det nog hem till lägenheten där min älskling är, hoppas på mys.

:D

bli medlem på den här sidan http://www.gratismode.se/?c=10638 och samla ihop poäng till presentkort, t.ex. gina tricot, hm, vero moda, mm.

Forever

and ever !






♥ sitter i skolan nu, fast slutar typ närsom, gött!
så nu jag ska snart vandra hemåt, fixa det sista på mitt rum och sen kanske laga mat?! När papi kommer hem ska vi     prata lite och sen blir det nog att åka till lägenheten där älskling är, uppdaterar mer senare!


Måndag

Nu var det längesen jag skrev något, men har inte riktigt haft tid eller orkat riktigt.
Men nu är jag back in business igen :) haha

Nu tänkte jag berätta lite om min helg.

Fredag: Var lediga från skolan idag, härligt. Tog halv elva bussen hem till mamma och gjorde mig iordning inför begravningen. Begravningen var verkligen jätte fin v. Efter begravningen åkte jag, felice och ellinor med prällen till trönninge för att fika lite, så tog vi bussen till stan, mötte massa folk. Kollade praoplats också. Sen kom bosse in till stan med. Så åkte alla hem så gick jag och syster hem till papsen och hämta lite grejer, så kom mami och hämtade oss, så åt vi hos anders sen körde mams mig till älskling, så spenderade jag hela kvällen & natten med min bästa.

Lördag: Åkte hem från älskling vid halv två med fannyälskling :) Åkte hem till mig och åt bebisyoggi ;D Så gick vi och mötte paps, fick lite pengar, så köpte vi godis. Tog bussen till trönninge och va hemma hos Johan lite, sen kom mamma och hämtade oss, så körde vi till lillstugan och sen hem. Så åt vi tacos. Sen gjorde jag, fanny och felice oss iordning och tog bussen till Johan, där det var "fest", så kom bossse med. Så satt vi och snackade och hade allmänt mys, sen gick vi hem till fanny och kollade lite film, sen gick jag och felice tillbaka till Johan, så tog hon bussen hem och jag & älsk gick hem till han, så sov jag där.

Söndag: Åkte hem runt två eller något till mamma, vid tre stack vi och käkade hos anders. Sen körde mamma mig hem till pappa. Så duschade jag och städade mitt rum, sen tog jag bussen till Dennis lägenhet, där jag och älskling ska bo under några dagar, hur mysigt som helst. Sen hade jag bara mys med min underbara hela kvällen&natten.


Hoppas våran plan blir av på nyår, för då kommer det bli kanon kul :)

Godnatt


Nu ska jag och min älskling nana, sovgott !

Tisdag


Idag börjar jag inte skolan förrens kavrt över tolv, riktigt skönt. Iaf har jag precis gjort pasta med pasta sås, fast idag var det inte alls lika gott som det brukar vara, men men. Sitter även och väntar på att ett avsnitt av days ska laddas ner. Nej nu ska jag göra mig irodning inför min skoldag, ha det bra så länge!





i can make it on my own







Måndag


Sitter på hotell lektionen nu, sitter och planerar vart vi ska åka någonstans och vilket spahotell vi ska besöka.
Just nu så vill jag bara hem, för känner inte alls för att vara i skolan. Men slutar om någon timme, så får väl hålla ut.

Idag blir det iaf tantgympa med fanny kanske någon mer?! Sen sover jag hos min älskling, sovmorgon imon iaf, härligt!



jag & syster på halloween.

Fars-dag!




Grattis till världens bästa pappa på fars-dag !
jag älskar dig och du bäst <3

Sötnos





erkänn min älskling var hur söt som helst när han var liten? :)

Lördag


Går blev det chill kväll med världens bästa fanny och det är lika mysigt.
Sen sov jag då hos min underbaring.

Nu sitter jag här och ska sanrt gå ut till papsen och prata lite med han, sen blir det
mat köttbullar&potatis, muuums. Annars idag händer det nog inget, ska hem till
min älskling lite senare, så ska vi nog ta det lugnt och bara mysa, och det uppskattas alltid.







ni är så jävla barnsliga :)

Torsdag


Nu sitter jag hemma och kollar på tv, slutade skolan för en lite stund sen, slapp dag har det varit, hade utevecklingssamtal, gick faktiskt bra. Snart blir det ut&gå med min lilla vovve, sen sover nog älskling hos mig, kanske uppdaterar mer senare, annars hörs vi imon :) puss




jag älskar dig hjärtat (v)

Tisdag


Bev skola för mig idag, kännde mig lite bättre, förutom att jag fortfarande har lite ont i halsen och är förskyld.
Började kvart över tolv idag och sutade vid två, härligt, men känndes ite onödigt att ens vara i skolan?!  Efter skolan gick jag och köpte min älskade skor, blev ett par svarta istället, men lika bra är det. Har precis kollat lite på dh, tänkte ladda ner ett avsnitt av våra bästa år nu om det har kommit in och baka lite negerbollar, mums.
Annars vet jag inte vad som händer idag, hade velat träffa min älskling, men han är lite sjuk, så det blir nog inget :( Men ska försöka få hit min syster. Vi hörs så änge.

/ Kim Isaksson

Godnatt


Har precis kollat klart på ett avsnitt av våra bästa år och nu ska jag
snart kolla på tv och sova.


Jag älskar min älskling, mer än allt {v}

Måndag


Vaknade ho min älskling, så tog vi bussen kvart i åtta.
Men kännde att jag inte mådde så jätte bra idag, så blev ingen skola för min del.
Annars idag ahr jag inte gjort ett skit, bara legat i min säng och sovit men det är
också skönt, nej nu ska jag kolla på ett avsnitt av våra bästa årm uppdaterar mer sen.

RSS 2.0