dagens


sammetsleggins från bikbok, t-shirt & kofta från gina tricot, converse från dna, armband från h&m & kappahl

11 november

Idag var det heldag i skolan, från åtta till tre. Först var det psykologi där vi kollade på en film som hette "Stulna år" Helt okej faktiskt. Sen hade vi religion eftr lunchen och då fick vi hitta på en egen religion som vi skulle skriva om.

Nu är jag hemma och har precis värmt lite pannkakor från gårdagen. Och nu ska jag sätta igång med lite plugg som jag har, så blir väl att jag spenderar några timmar med det.
Hörs senare!

hotel californialite nya smycken


nitarmband från rut.mfl


nitarmband från lindex


armband från kappahl


ring från h&m

10 november

Sitter i soffan och lyssnar lite musik. Har precis plockat undan lite grejer. Fanny stack nyss, men hon kanske kommer tillbaka sen igen :)

Idag har varit en lugn dag, slutade vid elva. Mötte Fanny så gick vi hem till mig och vi har spelat gh och jag har även pluggat lite teori. Om en timme ungefär ska jag bege mig till körskolan för att köra i någon timme.
Nej nu ska jag lägga in lite bilder, hittade min kamerasladd under soffan, haha.

9 november

Ligger i soffan och glor på tv, är riktigt seg idag.
Idag hade jag först sovmorgon till tolv, hade barteknik. Sen slutade jag vid tre någon gång och då mötte jag Fannybanny istan så gick vi hem till mig. Vi har inte alls gjort mycket idag, spelat lite gh och tagit det lugnt :) Hängde även in mina kläder i garderoben, så nu är det avklarat, skönt!

Om jag hittar kamerasladden sen så kommer lite bilder. Nej nu blev jag sugen på pannkakor så funderar på att gå till hemköp och köpa det som behövs. Puss sålänge!

4 november

Har blivit ganska kass på att blogga den senaste tiden, men så är det iblan när inte tiden räcker till och man har annat att tänka på. Men nu ska jag försöka bättre mig litegranna iallafall.

Idag ahr varit en ganska lugn dag faktiskt. Först hade vi psykologi, sen blev det lunch och efter det hade vi religion, ganska kul lektion med massa disskussion, haha det är roligt.
Nu sitter jag här med älsking, Dennis och Kitte. Vi ska strax gå och käka kebabrulle från sperlings, (den godaste i halmstad) för ingen av mig eller älskling orkar ställa oss och göra mat.
Jag är även sjukt trött idag också och helt seg i huvudet, tänk så börjar jag bli sjuk igen? Nej det hoppas jag inte, har inte tid till det. Så det blir en lugn kväll.

Nej nu ska vi dra och käka, puss!

RSS 2.0