29 oktober

Jag är så jävla seg idag så jag vet inte vad. Orkar knappt gå upp från soffan, haha.
Kan nog beror på att jag var uppe väldigt tidigt idag, redan halv åtta. Hade riskettan idag och den var från åtta till tolv. Det var faktiskt väldigt intressant vissa delar iallafall.
När jag var klar där gick jag hem till pappa & malin och käkade lite, sen drog jag hem igen och nu sitter jag här och  nördar mig, tänkte hoppa in i duschen nu innan jag ska umgås med fannybanny.

Hörs senare!

godnatt kanske?!

Klockan börjar bli mycket och jag ska upp tidigt imorgon. Så kanske dags för att göra sig iordning inför sängen?! Ja det blir nog det. Godnatt ♥




Jag klarar mig!

guitar hero

Jag & Fanny är nördar, har suttit här några timmar och spelat guitar hero. Men vi är iallafall grymma.
Fick med mig lite hem från stan innan, en sammetsklänning och ett par "nörd" galsögon, bild kommer nog senare eller i morgon.

Senare sak jag hem och packa ihop lite av mina sista grejer där hemma, tror jag iallfall. Nej nu ska jag fortsätta att nörda mig lite med fannybanny :)

dagens


rutig skjorta från cassels
svart kjol från gina tricot
svart baslinne från gina tricot
svarta strupbyxoe från h&m
boots från monki
smycken från kappahl, rut m.fl och present av fannys mamma

bilder från igår


jag & fanny var fräscha och snygga igår när vi spelade gh :)


blev en fika på kvällen på espressouhouse, varmchoklad och muffins :)

28 oktober

Gick upp tidigt idag, vid halv tio ungefär. Det är tidigt för mig faktiskt, haha.
Sen var det dags att vandra till körskolan och det gick faktiskt bra idag. Sen stack jag till försäkringskassan och fixade lite grejer och sen stack jag och snackade lite med papsen.

Nu sitter jag hemma och ska strax göra mig iordning och dra in mot stan och möta Fanny, fårse om man får med sig något litet hem.
Nej nu kanske jag sak skynda mig, puss!

tisdag

Nu sitter jag och fanny här i soffan och kollar på något tv-program.
Var inne istan innan och åt middag på bulls, sen skulle jag till försäkringskassan men det var stängt så jag fr gå dit imorgon istället. Sen åkte vi inom elgiganten för älskling skulle köpa rockband men nu när han kom hem märkte han att det inte var trådlöst så nu åkte han iväg och skulle lämna tillbaka det, riktigt onödigt tycker jag men jaja!

Har inga planer för idag iallafall, blir nog att ta det lugnt här med min lilla mini familj :) Nej men fårse vad dagen har att erbjuda.
Puss!


min lilla älskling ♥ hihi

dagens

körde på en mysig outfit idag...




27 oktober

Goddagens!

Allt bra med er idag?
Jag sitter här med Fannybanny, älskling, Frida, Widell och Tony. Vi gör inte alls för mycket. Ska nog gå in till stan senare, har lite grejer att fixa. nu har jag inte så mycket mer att skriva, så vi hörs senare puss!

lite outfits från veckan

så här såg jag ut när vi skulle käka på wildwest

 

 

såhär såg jag ut när jag skulle äta julbord med jobbet


höstlov

Fan vad skönt att ha lov nu i en vecka!
Idag har jag och älskling varit duktiga och städat men vi är inte riktigt klara ännu. Älskling gjorde mat tills oss nyss, fiskpinnar och hemmagjord potatismos, det satt riktigt fint kan jag lova.
Strax kommer fannybanny hit, vet inte riktigt vad vi ska göra. Funderar på att färga mitt hår också, men fårse hur det blir med det.

älskling är duktig som gör mat :)


goodmorning

Vaknade för någon halvtimme sen och strax sak jag och älskling sätta igång och storstäda hela lägenheten, fårse hur det går med det haha. Nej nu ska jag ta på mig ett par mjukisar och sen ska vi börja städa så vi får det gjort någongång.

Blir mer uppdatering senare! Puss

hemma från jobbet

Ja, nu är klockan kvart över fyra eller egentligen kvart över fem om man inte hade ställt om klockan haha. Är pigg som fan, ingen aning varför brukar alltid vara trött när jag jobbat.
Men strax ska jag iallafall krypa ner hos min älskling som redan ligger och sover :)

Annars idag har jag käkat middag hos pappa, han och malin ska gifta sig också så grattis till dom :) Sen stack jag till trönninge och träffade min besta, senare kom felice & fisken också. Sen kom älskling & tony och hämtade oss så körde vi till rejmes och bowlade, kom faktiskt tre, hihi! Efter det blev det jobb.

Nej nu ska jag göra mig iordning för sängen, puss&godnatt


20 oktober

Allt bra med er idag?
Själv är jag fortfarande sjuk, så är hemma från skolan idag igen. Hoppas att febern släpper snart för vill inte missa för mycket. Jag och min älskling ligger här i sängen och kollar tv och det kommer jag nog göra resten av dagen. Ska försöka få ner lite mat också, för jag har inte ätit något sen i söndags och då åt jag ytterst lite. Jaja, nu ska jag inte tråka ut er mer.

Puss!

3 underbara år ♥

Kan ni tänka er att jag och min pojkvän redan har varit tillsammans i 3år. Det är sjukt vad tiden går snabbt och jag är fortfarande lika kär som i början om inte mer.

bilden är flera år gammal...

Jag älskar dig sjukt mycket mitt hjärta. Tack för att du alltid står vid min sida ♥


kass uppdatering...

Jag vet att min uppdatering inte har vatt den bästa på senaste tiden, men har verkligen inte orkat. Men nu ska jag ta tag i det igen.

Idag blev det ingen skola för mig. Mådde verkligen skit igår, frös som fan men var varm samtidigt, så det är nog feber som har smygit sig fram. Idag mår jag pytte lite bättre, men inte mycket. Stannar iallafall hemma imon och hoppas att min feber lägger sig tills på torsdag iallafall då vi har julbord med jobbet, haha jag vet att det låter tidigt, men på mitt jobb hade dem tydligen julbord tidigt.

Idag har jag och Fanny bara suttit här och ruttnat och sovit typ. Det har inte hänt så mycket mer faktiskt. Men det blir väl så när man är seg och trött. Så resten av kvällen ska jag fortsätta att ta det lugnt med tv, bad och annat myspys.

Puss!

14 oktober

Allt bra med er idag? :)

Kom precis hem från skolan. Sitter här med Fannybanny och båda nördar sig med en varsin dator, härligt. Vet inte riktigt vad som händer idag, men det blir väl att ta det lugnt eller något.
Nu orkar jag inte skriva mer, men det kommer upp bilder senare från helgen och lite shopping.

ha det bra så länge, puss!

studiedag

Idag har vi studiedag, riktigt skönt faktiskt.

Idag har det inte hänt alls för mycket, jag & fannybanny har bara suttit här och degat. Fick iallafall ett arbete inskickat och lite städning gjord här hemma så det var skönt. Fanny tog iallafall bussen vid fyra och jag gick inom stan för att kolla om ett armband fanns kvar och det gjorde det. Så nu har jag ett till nitarmband till min lilla samling.
Träffade även felle, fisken och c:o.

Nu funderar jag på att sätta igång med pluggandet så man får lite gjort. Ska även komma på vad jag sak laga för mat idag, för börjar bli hungrig som fan.

Ha det så bra så länge! Puss

11 oktober

Jag är sjukt jävla trött idag, så jga kommer nog spendera min dag i sängen med massa tv tittande. Får se om jag orkar med lite plugg också, men det tror jag inte.
Nu ska jag iallafall gå och köpa lite mat och sen ska jag bara ta det lugnt.

Det blir nog inte så mycket mer uppdater idag. Puss!

på jobbet

Hej! Allt bra med er?

Klockan börjar närma sig tolv och jag sitter på jobbet. Är sjukt jävla trött eftersom att det bara blev fem timmars sömn för mig inatt, eftersom att jag jobbade i natt också.
Jag jobbar iallafall till tre, så kan väl hoppas tiden går undan, men Fannybanny ska komma ens tund och hälsa på mig, gull!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer? Men det blir antagligen lite partyyy hoppas jag på.
Vad ska ni göra ikväll då? :)


göteborg

Godmorgon, har alla sovit gott?:)

Vaknade nästan precis och nu ska jag göra mig iordning. Vid tio idag åker vi i hotell till göteborg för att kolla på landvetter och vi kommer nog ha lite tid för shopping och fika också. Det sak bli väldigt trevligt iallafall.
Så det kommer bli kass uppdatering nu under hela dagen.
Jaja, nej nu har jag lite brottom, puss!


ingen rubrik

Kom precis hem igen, har varit hemma hos pappa och kollat lite post, var ett där det stod lite om körkortet sen ett annat från h&m där jag fick clubkort och två checkar på 50kr, gott.

Kom på att jag köpte Vecko Revyn förra veckan som jag inte har läst ännu, så tänkte göra det nu plus att dricka min älskade cola.
Bilderna från mina köp kommer nog imorgon om jag hinner, orkar inte just nu!


en runda på stan

Efter skolan blev det som sagt en runda på stan med fannybanny. Fick med mig lite grejer hem, dom kommer upp på bild lite senare.

Nu är jag iallfall hemma. Borde plugga för har en del att göra, men har ingen ork alls till det, har mycket tankar om kring mig så kan inte koncentrera mig. Får väl försöka lite och se hur det går.

Här kommer iallafall en dagens:



rutig skjorta från cassels
svart klänning med dragkedja från h&m
leggins från gekås
smycken från h&m och gekås
skor till detta blev mina svarta boots från monki

religion

Hejsan
Allt bra med er idag?

Just nu sitter jag i skolan och har religion, vi ska göra en uppgift om religösa rörelse, har ingen aning om vilken jag ska ta ännu. Vi ska iallafall redovisa det nästa vecka. Efter skolan blir det en liten runda istan med Fanny. Sen ikväll måste jag ta tag i lite plugg, känner att jag har mycket jag måste göra.



Känner för att åka iväg någonstans, bara någon helg eller så. Hade varit riktigt skönt. Är ganska trött på Halmstad just nu. Fårse hur det blir med det och om det finns pengar till det...

desperate housewives

Klockan 21:00 börjar är det äntligen säsongsstart på desperate housewives. Jag hoppas att ni inte missar det, för självklart kommer jag sitta bänkad framför tvn då.


6 september

Grattis till Kenny som fyller 12år idag :)

Allt bra med er idag? Själv är det kanon, sjukt trött bara.
Idag var det bara halvdag i skolan, så slutade vid elva, skönt som fan! Sen stack jag och Fannybanny hem till mig, så har vi plus min älskling suttit och degat hela dagen, kollat massa filmer och så. Sen stack vi till hemköp och köpte med oss kyckling och potatissallad och lite annat gott.
Strax ska jag vi se på dh, äntligen har det börjat igen :)






5 oktober

Sitter hemma nu med älskling och hans kompisar.
Skola idag från tolv till tre ungefär. Sen stack jag hem och försökte skriva lite på min uppsats, men det gick sådär. Kollade även klart på en shopaholics bekännelser.
Senare kom Fannybanny hit och lite senare hämtade mamma och evelina upp oss så stack vi till en tygaffär och kollade lite tyger till min balklänning och så. Så hängde dom med hit, så blev det bara lite snack och så.
Sen körde mamma oss till dansen, fyfan vad mycket det känns som man har missat, men det är bara att träna, kanske hyra danslokalen?

Nej nu orkar jag inte skriva mer, puss!

dagens




leggins från h&m
oversize t-shirt från gina tricot
stickad kofta från bikbok
smycken från h&m, gekås

3 oktober

Nu är jag äntligen hemma. Det blev en väldigt lugn dag på jobbet idag, så jag hann se reprisen från Idol som jag missade igår.

Strax ska jag börja laga lite mat till mig, har inte fått så mycket mat i mig idag. Så lasagne står på menyn idag och jag kan lova er att det kommer att sitta väldigt fint i min mage.
Nej nu ska jag börja för håller på att hungra ihjäl.



puss!

regn regn regn

Hejsan!
Hur är det med alla idag?
Jag sitter på jobbet nu, utanför öser det verkligen ner så det kommer nog inte bli så jätte mycket att göra faktiskt. Men det är ganska skönt faktiskt, speciellt när man är lite halvtrött.
Kom på igår när jag jobbade att man kan ansluta sig till internet. Skitbra, då har man något att göra om det inte är mycket folk, kanon.

Annars idag ska jag bara ta det väldigt lugnt, kolla på tv/film för sen är det dags att jobba igen vid tio ikväll, usch ja!
Jaja, ha det så bra sålänge, puss!

min tatuering

Har glömt att visa min tatuering som jag gjorde på min handled för c:a 2 veckor sedan, så här kommer den:




dagens


leggins från h&m, tunika och halsduk från gina tricot, skor från skopunkten, smycken från gekås och fannys mami

new shoes

här kommer mina nya godbitar




happy birthday

Grattis till min lillasyster som fyller 16 idag ♥


picture

hittade en bild på mig, tony & fanny från i lördags :)


hotell

Idag känner jag mig lite bättre än vad jag gjorde igår. Så idag är jag i skolan. Vi sitter och planerar vår stockholmsresa som vi ska göra nu i mars. Grymt kul kommer det att bli.

Blir mer uppdatering när jag kommer hem. puss!

RSS 2.0