22;58

Är trött och har huvudvärk, usch!

Ska strax krypa ner hos min älskling som har gått lagt sig, ska bli väldigt mysigt.
Idag blev det skol från kvart över tolv till kvart över två ungefär. Var inne istan med Sanna en liten stund tills Fannybanny kom in. Vi gick och mötte thed och hängde med honom hem.
Sen vid sex stack jag och fanny till akuten, så nu har jag inte ont länge och det är bra :) Fanny du är gullig som ville följa med och hålla mig sällskap ♥
Vi var klara runt tjugo i åtta och vi stack hem båda två med åtta bussen. Packa ihop lite grejer och stack till min älskling.

Nu sitter jag här och gäspar så säger godnatt!

dagens




tshirt med tryck - gina tricot
jeans väst - cassels
jeans leggins - gina tricot
smycken - h&m & gekås

yeahmääään

Jag och fannybanny sitter hos älskling i hans lägenhet. Vi gör inte alls för mycket, förutom att datanörda oss, haha. Vi ska antagligen dra snart eller något, vet inte riktigt vad vi ska göra.

Jaja, ikväll ska jag iallafall på dansen, ska bli roligt faktiskt, Hoppas bara vi börjar med en ny dans och inte dansar på den gamla för dne är vääääldigt uttjatad!


haha, såhär ser vi ut nu :)

Ny vecka igen

Då var det måndag igen, tycker att veckorna går väldigt snabbt.

Har precis gjort mig iordning och ska strax börja gå mot skolan. Idag har vi barteknik, får hoppas att det är något roligt. Har inte så mycket mer att skriva, uppdaterar mer senare. Ha en bra dag ♥

i lägenheten

Hejsan!
Sitter hemma hos mitt hjärta. Fast han sover nog redan eftersom att han börja tidigt imorgon, själv börjar man inte förens kvart över tolv, så dfet blir sovmorgon för mig och det gillas :)

Idag har jag inte alls gjort mycket, segat hela dagen. Var hemma hos älskling innan och så var det lite annat folk här också.  Sen drog jag hem och åt väldigt god blåbärspaj, mums! Packade ihop lite kläder och drog sen tillbaka till thed.

Snart är det dags att krypa ner hos min pojkvän ovh göra honom sällskap, börjar bli trött som fan.
Nej jag avrundar nog här, godnatt allihopa ♥

...



bli medlem här :)

HTML:

sunday

Hur är det med alla idag? Själv är jag ganska trött.
Hela dagen har jag baa legat i min säng och inte gjort ett piss, men det är skönt det också. Annars idag sak jag nog inte göra så mycket, plocka ihop lite på mitt rum, sen blir det nog att jag går hem till min älskling och myser med honom.

Nu måste jag gå, för jag känner en doft av att maten är strax klar, lax blir det mums! :)

gårdagen

Började med att jag jobbade från 11 till 15 ungefär. Stack hem och käkade lite och gjorde mig iordning. Tog bussen vid sju till trönninge och träffade fanny. Vi skulle egentligen hem till gabban, men det blev inte så, humöret var inte på topp och jag orkade inte.
Vid åtta tog jag och fanny bussen in till stan och käkade donken, kan säga att det satt väldigt fint i magen :)

Sen vid elva gick vi hem till min älskling och stannade till två ungefär. Trevlig kväll ♥


jag & besta


haha


hihi


jag & mitt hjärta


bäst!


gull


danne ligger och posar ;)


och min älskling springer runt i peruk ;)

when the children cry


godmorgon

Godmorgon!
Har alla sovit gott? Själv har jag sovit kanon gott. Klockan är nu tio och jag ska strax hoppa in i duschen, börjar ju jobba nu klockan elva och jobbar tills tre-fyra tror jag. SKA försöka hinna inom min älskling på vägen dit och hämta lite grejer.
Men nu måste jag skynda mig så jag hinner.
Ha en bra dag allihopa, skriver mer när jag kommer hem, puss!

mina älsklingar...




från monki, 500:-

friday

Har lite kalas här hemma för fanny som fyllde år förra veckan och pontus som fyller år på söndag. Har ätit tacos och det satt ganska fint i magen kan jag säga :)

Emelie köpte bil igår, så imorse hämtade hon upp mig innan skolan, så söt! Hade samhälle från åtta till elva, och usch säger jag bara, tyckte inte alls om det.
Slutade efter lunch eftersom att jag, emelie och linn inte orkade göra något på vårat projektarbete idag. Mötte senare upp fannybanny och vi gick runt istan lite. Hittade ett par skitsnygga skor från monki som är nyöppnat här i halmstad.

Nej nu ska jag skynda mig lite, för tänkte ta bussen till fanny nu vid sju.
Sköt om er ♥


bestakompis


och såhär ser jag ut idag!

hos min darling

Kom precis hem till min lilla snutt :) Fast han är inte så jätte social av sig, utan han sitter och kollar på film med gunnarssonoch eftersom att hans mamma hämtade hennes soffa idag och eftersom thed inte har tagit hit hans soffa ännu så fanns det ingen plats till mig :( haha. Nej men jag köpte mig en tidning på vägen hit så jag kan nog underhålla mig resten av kvällen.

Va en snabbis hos min besta innan, vi hade det trelvig som vanligt med cola. Jag har även hittat perfekta presenten till henne när hon fyller år, så jag hoppas hon inte köper den/det bara.

Nu ska jag återgå till min tidning, ha en bra kväll allihopa ♥


såhär blev det...





vad tycks? :)


äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma, så skönt! Varmt som fan är det också, hade suttit ganska fint med en väldigt kall dusch.

Hade sovmorgon idag till kvart över tolv, härligt att sova ut! Hade hotell och fick lite uppgifter vi skulle svara på. Slutade vi två tiden och väntade på att fannybanny skulle sluta. När hon slutat stack vi till eurostop och köpte en as snygg tröja, vi åt även korv för 5kr också, haha.
Kom hem runt fyra och då gick jag ut en lång runda med min vovve också. Kom precis hem och nu ska jag laga mat till mig, fanny och pontus :) köttbullar & mos blir det.

Skriver mer efter maten, puss!

lite shopping


plattång från vild & vacker


hårfärg från åhlens


dagens






svart stickad kofta - bikbok
vit tunika - gina tricot
lack leggins - bikbok
svarta skor - h&m
halsband - h&m

onsdag

Sitter med färgen ihåret nu och hoppas på ett bra resultat, så om det blir fint så kommer det väl upp en bild på det senare.

Idag har jag vatt iskolan från åtta till halv tre ungefär. Hade både psykologi och religion och dem kurserna verkar väldigt roliga faktiskt :) Efter skolan skulle jag och emelie hämta ut våra datorer, men tydligen var min borta ;s så jag hoppas den kommer fram, annars får jag väl en ny :)
Efter åt stack jag hem till min gammel-mormor och hjälpte henne att städa, fick även slant för det och det tackar man för. Stack in till stan och mötte upp fisken och company. Hämtade ut min plattång får hoppas den är bra nu bara.
Ikväll blir det mys med mitt hjärta och kanske gunnarsson? Hoppas på donken också (a)

Kommer upp bilder sen på dagens och lite shopping ♥

hihihi

Nu ska jag färga mitt hår, uppdaterar mer senare ♥

är i älsklings lägenhet...

..helt själv. Japp så är det. Thed´s kopis Anderas fyller 18 idag (grattis) så dom är ute och tar några öl. Själv har jag precis duschat.
När jag kom hit såg jag att Linas kvälls bok gick på femman så kollade klart på den, tycker den är lite halv rolig. Köpte med mig lite godis, choklad och en tidning innan, så nui ska jag läsa den och försöka hålla ögonen öppna till min älskling kommer hem.
Godnatt allihopa♥

shopping


svart kläninng med dragkedja på framsidan från h&m
249:-


framifrån

bakifrån, vit tröja från gina tricot
149:-


t-shirt med tryc från gina tricot
99:-


svart paljettväst från bikbok
250:- ( hade 20% rabatt så blev 200:-)


vitt linne från gina tricot
99:-


halsband från h&m
60:-


armband fårn h&m
60:-

tisdag

Fyfan, är verkligen sjukt trött kan knappt hålla ögonen öppna.

Jaja, skola idag från åtta til elva. efter vi hade ätit lunch stack jag och fannybanny in till stan och kollade rundor. Fick med mig jätte fina grejer hem som jag visar lite senare. Tog även en fika på espressohouse också. Stack hem med fyra bussen. Kom hem och åt och nu sitter jag här och försöker få tag på min pojkvän men det är inte det lättaste.


tack för en mysig dag ♥

congrats

till min vän karro som fyller år idag :D


mooondaay

Har umgåts med min bestakompis idag. Vi har inte gjort någonting bara suttit och snackat och tagit det lugnt. Hon stack iallafall runt åtta tiden. Sen dess har jag städat klart mitt rum och suttit här och degat.
Strax ska jag packa ihop lite grejer sen drar jag till min älskling, som har flyttat till lägenheten idag :)


och såhär snygg är jag idag, haha!



Nej nu ska jag börja dra mig så jag inte kommer alldeles försent till min lilla bebis ♥

godmorgon

Vaknade för en stund sen, somnade om gott igen när jag kom hem vid åtta tiden.
NU sitter jag här och lyssnar på musik. Tänkte att jag strax sak ut med skulda en mini runda och sen tar jag bussen med fanny till trönninge och umgås med henne en liten stund :)

Vi hörs senare!

i skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå

SItter hemma hos min älskling nu, vi ska strax lägga oss och kolla på film, han ska bara duscha först.
Klockan är bara halv tio men jag är hur trött som helst. Är iallafall ledig imon så då kan jag sova ut.
Godnatt allihopa ♥



söndag

Allt bra med er? Själv mår jag kanon, lite trött bara.
Pappa väckte mig idag runt halv tolv och sa att jag skulle skynda mig för vi skulle till farmor. Så jag gjorde mig iordning lite snabbt, sen när jag är klar säger han; vi åker om en timme. Blö på han, jag hade ju kunnat sova en timme till, haha.

Åkte iallafall till farmor & farfar. Käkade kyckling och ris och till efterrätt fick vi äppelpaj med vaniljsås, mumma! Efter maten gick jag och mötte felle och ellis, sen gick jag med dom hem till mamma och var där en stund.
Nu är jag hemma och ska strax börja städa mitt rum, pappa tjatar!
Nej nu ska jag börja så jag fort det gjort någon gång, ha det bra sålänge, puss!

03;11

Tack för en mysig kväll tjejer ♥

Det blev att vi spenderade kvällen hemma hos ellis. Det var jag, fanny, felice och nunnan och självklart ellis. Blev massa prat och singstar för fulla muggar.Vid halv tolv stack jag och fanny till trönninge, tog bussen halv ett hem.
Strax är det dags för sängen känner jag, är verkligen super trött.
Sov gott allihopa!









hahaha

lördag

Idag är det lördag och avfan händer idag egentligen?! Skulle egentligen festat men jag och fanny ocrkade inte riktigt plus att det händer absolut ingenting här!

Har jobbat idag från 11-15. Nu har jag även precis ätit upp min mat jag gjorde innan, blev köttfärssås och makaroner, gott! Ska alldeles strax göra mig lite fräschare och ta bussen till fannybanny, vad vi ska göra ikväll har jag ingen aning om men något hittar vi väl på som alltid.
Men hör av er om det händer något trevligt ikväll :)
puss!


här kommer de få bilderna jag tog igår:






Nu säger jag

Godnatt! Klockan är tjugo i fem och jag kom hem från jobbet för en halvtimme sen.
Nej nu är det dags för mig att sova eftersom att jag ska upp och jobba imorgon
klockan elva, puss!

skolan och dansuppvisning

Är så jävla trött och seg just nu. Hade gärna stannat hemm och sovit istället för att jobba.

Började kvart över åtta idag. Har jobbat lite på projektarbetet och pratat med vår mentor. Sen fick vi sluta vid elva.
Efter skolan mötte jag nunnan, sen kom även fanny & karro.
Skulle samlas vid två idag för att vi skulle ha dansuppvisning, men det var försenat så vi fick vänta istan till kvart i sex ungefär när vi äntligen fick uppträda. Det gick helt okej faktiskt.
Skulle egentligen uppträda imon i varberg, men kan inte då eftersom att jag jobbar, så lycka till nu tjejer :)

Tog sedan sju bussen hem och nu har jag precis käkat. Ska strax göra mig iordning inför jobbet.
Så ha en trevlig kväll allihopa, puss!

dagens

blev en enkel klädsel idag


vitt linne, t-shirt, jeans fårn gina tricot
smycken från ur&penn


till detta hade jag min svarta skinnjacka och mina röda converse

dagens





♥ grå kofta - gina tricot
♥ vit linne - thailand
♥ jeans kjol - gina tricot
♥ converse - dna
♥ smycken - hm, gekås

torsdag

Ja, då var första dan av skolan avklarad. Gjorde inte alls mycket idag, började prata lite om vårt projektarbete vi ska göra.
Sen efter lunch så hade vi lekar med tvåorna i HR. Fick sluta sen vid ett tiden så det var härligt.

Sen gick jag och mötte fanny och karro istan, så har vi gått och strosat runt där i några timmat. Felice kom också :) Böev inget shoppade för min del idag förutom donken och bullar (a) haha.
Ikväll ska jag hem till älskling eller ska dit så fort tvätten är klar. SÅ det blir bara massa mys med honom ikväll.
puss!


bestakompis :)



jag, haha :)

kan ni tänka er...

...att jag och min pojkvän har varit tillsammans i 2år och 10månader idag ♥


jag älskar dig hjärtat!

onsdag

Nu verkar det som att värmen börja komma tillbaka igen, jag som vill ha höst haha.

Vaknade hos älskling idag runt tolv, kollade på en film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Men den var iallafall okej. Vid halv två gick jag och mötte fannybanny innan jag skulle hem. Så ringde Linn mig och frågade om jag ville jobba, så tog bussen halv tre in till stan och jobbade till sex.
Sen tog jag bussen till älskling och hämtade lite grejer hos han, mötte fanny en stund också.

Nu är jag hemma och ska strax hoppa in i duschen. Sen packa ihop lite grejer och dra till lägenheten där min älskling är, så sover jag där.

Imon börjar även skolan, jobbigt att börja 8;15 första dan, aja!
Nej nu avrundar jag här, ha en bra kväll, puss!

hemma hos älskling

Nu sitter jag hemma hos min älskling, båda sitter och nördar sig med varsin data haha. Strax ska vi nog kolla på en bra film och bara mysa ♥

Det blev volleyboll innan med alla tjejer, väldigt trevligt. Sen körde fannybanny mig hem till min pojkvän och det tackar jag för :)





och såhär söta är jag och min pojkvän nu.
jag älskar dig!

tisdag

Har blivit lite kass uppdatering under dagen, men så är det ibland!
Jag sov hos min älskling i natt. Vid halv ett skulle han till sin syster, så jag gick och mötte fannybanny, senare kom fisken också. Stack hem vid tre och nu har jag precis käkat.
Strax ska ajg göra mig lite fräschare, för vid fem ska jag till dansen. Vet inte riktigt vad vi sak göra om vi ska dansa eller bara prata, det märker vi.

Sen ikväll blir det nog volleyboll? hoppas iallafall på det.

ha det bra så länge, puss!

a thousand miles

Hur mår alla idag?! Själv är det bra med mig.
Ska strax börja göra mig lite iordning, sen tar jag bussen till trönninge och möter upp fannybanny. Sen åker vi vidare mot eldsberga för att spendera kvällen hos nunnan med alla brudarna. Hoppas på en trevlig kväll, men det brukar det blinär hela gänget är samlat.
Ha en trevlig kväll allihopa ♥





herregud


Hittade en gammal bild på mig när jag väldigt blond.
hahaha


måndag

Godmorgon
Det är ny vecka och skolan börjar snart. Det ska ändå bli kanske skönt att börja skolan igen, komma in i rutinerna igen.

Idag mår jag betydligt bättre, lite huvudvärk har jag dock men får hoppas det går över. Idag ska jag hitta på någonting med fanny, har ingen om vad vi ska göra. Men något trevligt blir det alltid, fast kan nästan tänka mig vart vi kommer hamna haha.
Ha en trevlig dag allihopa, puss!

bättringsväg...

Febern har gått ner känns det som och det är bra. Hela min dag har jag spenderat i sängen framför
tv:n. Har även legat en timme på smipkmattan idag, kan säga att det var ganska skönt det med.

Nej nu ska jag dra mig till hemköp och köpa lite cola och annat gott. Sen spenderar jag resten av kvällen
i min säng. Får hoppas det kommer något bra på tv med ♥

gamla bilder på mig och älskling


här är han 14år, men han ska nog fylla 15år

14/15


15år gamla :)

söndag

Godmorgon!
Det kanske inte är morgon för er, men jag vaknade typ vid kvart över ett. Somnade vid halv sex igår så inte konstigt att jag inte vaknade förens då.
Jag vaknade iaf upp med feber, är verkligen kokhet, men får hopppas det går ner lite under dan. Ska övningsköra med jeppe också, men tror dock inte att han vill köra med mig när jag är sjuk.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Blir väl antagligen att ligga hemma och kolla film tror jag. MEn tycker det hade vatt bra om älskling hade kommit hit och tagit hand om mig :)
puss!

myspys

Har poppat lite popcorn som jag har kryddat med aromat, väldigt gott kan jag lova!
Nu ska jag hoppa ner i min säng och se om det finns något bra på tv:n ♥


shopping

kom på att jag glömt att lägga upp bilder på det jag har shoppat, så nu kommer lite kassa bilder på det:




converse från dna




svarta skor från h&m


beige kappa från cubus


grå kofta från gina tricot


rött läppstift från åhlens


svart ipod nano från teknikmagasinet

sjuk

Usch! Jag mår inte alls bra idag, ont i halsen, feber och trött i hela kroppen.
Men ska försöka sova någon timme och hoppas på att jag blir lite bättre. Så det kanske blir att jag åker till trönninge en runda sen och träffa fanny om jag mår bättre då, kan ju alltid hoppas.
Klockan tio ikväll blir det dags för jobb, har verkligen ingen lust alls för det, men pengar är bra :)


Tänkte berätta lite om igår också.
Eftersom att det inte hände något kul igår, så blev det att vi bestämde oss för att spela volleyboll i gullbranna. Kul hade vi.
Vid elva-halv tolv körde fanny mig hem till älskling och där somnade jag skönt.

puss!

fridaaaay

Tack emmy för den fina designen du gjorde till mig ♥


Har ont i halsen, trodde det skullegå över lite till idag men nej då! Tack så mycket fanny att du har smittat mig ;)
Har precis varit nere och lagt ner en maskin tvätt. Funderar på att om jag ska gå och käka frukost också, men
är inte jätte sugen på det.
Har ingen aning om vad som händer idag? Vill hitta på något kul med alla tjejerna eftersom att det är sista helgen
på sommarlovet. Men det verkar vara helt dött. Men får hoppas på det bästa, att det händer något.
puss så länge!

torsdag

Är trött och seg och jag vill att det ska hända något kul ikväll.

Tänkte ta och göra lite frukost nu och göra mig iordning. Sen tar jag bussen till
trönninge för att träffa fanny. Har ingen aning om vad vi ska göra idag, men
någoting kommer vi väl på.
Nu måste jag skynda mig lite så jag inte missar bussen. puss!


tisdag

Blev väckt idag vid tio när Linn ringde mig och frågade om jag kunde jobba för hon var sjuk och självklart ställer man upp. Så jag jobbade mellan 11 och 13:30.
Nu har jag precis vatt ute en liten runda med skulda. Ska strax göra mig iordning för ska in till stan med malin, fanny och pontus tror jag :)
Nej nu måste jag sluta för har lite brottom tror jag, puss!


du är kanon bra!

måndag



hejsan!
Håller på att göra lite mat, det blir pyttipanna med majs, enkelt och lätt.
Åkte till trönninge innan och träffade Fannybanny. När vi satt ute så hörde
vi en smäll, då var det en bil som hade kört på en unge som hade cyklat
ut i vägen, men jag tror iaf att det gick ganska bra för honom :)
När jag kom gick jag ut med skulda en sväng, har även plockat undan lite
på rummet.

Ikväll blir det nog massvis med mys med min älskling, han hade några
nya filmer som vi hade tänkt att kolla på.
Nu måste jag sluta, maten är strax klar, puss!

22.28

Blev aldrig att jag åkte hem till älskling, blev för trött och orkade inte åka buss, haha.
Ovanligt att jag redan är trött?! aja, ska strax krypa ner i min säng och se om det finns
något bra på tv. Godnatt ♥


söndag

Det har blivit väldigt kass uppdatering, men jag har varit hos mamma nästan hela veckan och deras internet har varit lite struligt. Sen har det ju även varit fint väder plus att jag har jobbet.


Tänkte berätta lite snabbt om vad jag har gjort ihelgen:

I fredags bestämdes vi tjejer oss för att dra till gullbranna och spela volley, det blev mycket skratt och prat och självklart
en del spelande också. Väldigt kul hade vi, och jag tycker absolut att vi får göra om det :)


jag, karro & fanny :)


ellis och felle :)


Sen i lördags då så var det dags att jobba igen. Jobbade från 11-16, efteråt mötte jag nunnan och ellis. Tog bussen till eurostop och mötte upp mamma och evelina, sen körde hon mig till trönninge och då umgicks jag lite med fannybanny :) Sen stack jag hem och tog det lugnt tills jag skulle jobba igen klockan 22, kom hem igen vid halv fem på morgonen och somnade gott.

Idag har jag inte gjort alls mycket, träffade fanny en liten stund innan. Men nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan dra hem till älskling. (känns evighter sedan vi träffades /: ) vet inte riktigt vad vi ska göra, men något mys blir det alltid.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, puss ♥

fika på espresso house

Här kommer lite bilder som jag tog från fanny sen vi var och fikade istan.








vi kollade även lite på volleyboll...

kvällens


tröja - cubus
vitt linne - gina tricot
jeans leggins - gina tricot
svarta pumps - h&m
kappa - cubus
smycken - h&m, deluxa, gekås & present från älskling

ute mat & mys

Jag och älskling kom nyss hem från stan. Vi bestämde oss för att käka på Harrys, blev kycklingvingar för min del och hamburgare till älskling. Gott var det! Sen fick min lilla bebis tio rosor av mig baraför att han är så söt :)
Ikväll ska vi bara mysa och ta det lugnt, kanske kolla på film eller något annat.
/ kim


jag på harrys


jag igen


min finaste


rosor som älskling fick av mig

dålig uppdatering

...men det ska det bli ändring på! Känner att jag inte har haft allt för mycket tid, har jobbat och umgåts med mina vänner.

Har precis tagit en härlig dusch, riktigt skönt ska jag säga! Har jobbat idag från elva till halv två ungefär, skulle egentligen jobbat till fyra, men det var så lite att göra idag så fick gå tidigare.
Ska strax göra mig iordning, sen drar jag till trönninge för att umgås med mitt hjärta, vi sak även ut och äta ikväll, vet inte riktigt vart?! Men något gott blir det iallafall.


FUCK OFF!

RSS 2.0